Я тебе досі кохаю,
Та як повернути час - не знаю,
Ти снишся мені щоночі,
Так хочу зазирнути у твої зелені очі.
Так хочу тебе обійняти,
Тримати й від себе не відпускати,
Я так хочу знову тебе кохати,
Але прийшов час страждати.
Я про тебе згадую щораз,
У моєму серці не все гаразд,
Воно стискається від розлуки з тобою,
Ти наче за безмежною горою.
Так хочу хоч раз тебе побачити,
Та не змушу я тебе пробачити,
Чим ж я тобі не вгодив?
Чому у твоєму серці я себе похоронив?
Мене трусить,болить все тіло,
В голові неначе щось закипіло,
Мені здається це назавжди,
Все гірші у мене негаразди.
Цей світ для мене нічого не значить,
Якщо Бог є,навряд,мене пробачить,
Скільки корисного я зробив?
Чому так сильно тебе полюбив?