Люлі-люлі,спи,моє дитятко,
Плаче за сином матір,ридає і батько,
Ти спи солодко і не тривож свого сна,
Пробилась у матері перша сивина.
Люлі-люлі,спи,синочку мій,
Тепер у сні не лише хмари,а і вітер твій,
Можеш тепер разом з ним Ти вільно літати
І до нас в домівку не забувай прилітати.
Люлі-люлі,спи мій рідненький,
Сокіл мій мужній,голуб сизенький,
Хай Тобі присняться найсолодші сни,
А Ти до мене у віконечко птахом залети.
Люлі-люлі,спи,мій ангелочку,
Залишив Ти мамі лише свою дочку,
Залишив нас всіх й вогняною зіркою впав,
Як любив Ти небо й там крилоньки зламав.
"Люлі-люлі,спи,синочку,спи
І у сні до мами знову Ти прийди"-
Так тихо над могилою матінка співає
Й на руках не сина,а портрет плекає.