всю твою нормальність душить пафос
всю бл@дь адекватність давить синька
все що відчуваю це ненависть
до тебе і таких як ти вибл@дків
хранителі моралі - проміскуітетчики
борці за ідею - п#здливі дебіли
блядство уродство малозабезпеченість
винна в усьому бл@дь педерастія
даун з інтернату виглядає генієм
важко порівняти навіть з приматом
таких на жаль більше таких сука дЕбілів
треба х#ярити і вирізати
страх для наркоманів і відсталих
привід для х#йні на сторінках преси
упороті гопи і розй@бані шалави
п#здять про одне ну а роблять третє
ти себе так любиш с#ка нах#й
я б залив напалмом ваше шобло
вирви собі х#я трахнись в ср@ку
ти галімий п#дар с#ка позер