весняне сонце по скронях гладило
у тебе рак на останній стадії
на підвіконні бички прикольно складені
твої плювки долітають до гравія
я куплю тобі світ
та бабло все пробухане
поки ти схе
поки ти слухаєш
поки ти віриш
життя буде заново
на смітниках аборти
надгрижені бомжами
поки ти віриш це буде не знами
наче тіло не
понесуть в пакеті
такому ж чорному
як твої пухлини
такому ж хворому як і ти
хтось конвульсивно плаче
господи помилуй
не можу збагнути
сонце крізь штани
балує з@лупу
найогидніше коли ти хочеш
когось при його смерті
при його хворобі
до моменту оргазму
все буде пох#й
два на два на два
гострими вістрями
до мене прийде бомж
біля тебе смерть стоїть
я куплю тобі ніх#я
як завжди як і всі
пару обіцянок
пірнай у вічність
роби це швидко і невимушено
поки ще весна
коли вмирати романтично
суїцидники тобі позадрять
дві секунди назад усе спалять
скажи їм як тобі х#йово
ніхто не повірить
коли не можеш прикидатися дебілом
помирай засвітла
поки не холодно
поки не випав дощ
поки не вбив тепло