заради миті
насолоди #баної
сраної
хтивого втілення
порнофантазій
статевого потягу
тваринних пристрастей
ти про#бав
колишню близькість
і те що гріло
уже не гріє
про#бавши щастя
іди тішся
банальним онанізмом
а вона була
чимось більшим
ніж просто хтось
ніж будь хто
#бать дебіл
а вона наївно вірила
навіть не підозрювала
що в твоїй голові
напевно
а в голову дико
била сперма
брешеш
брехня не клеїться
вона наївно тулиться
турбується
сьогодні якийсь не такий
руки трясуться
може хворий
тупо #ля тупо
все пересрато
все розірвано
пізно нить
не хотів я
пізно плакати
сльози клоунські
блядські жалості
для недоумка