Я подарую тобі
Своє повішене небо
Звисають кишки
Музику криють
Крики жалоби
Більше нічого
Бузкове щастя
Заледенілі повіки
Перегар
Вихлопні гази
Думки про прекрасне
Світлій пам’яті мене
Присвячується
Палять обійми
Тихо. Безрадісно
Твої щоки
Зігрітися бажали
Горнулися до льоду
Обпікаючись повністю
Бог мене простить
А ти не зовсім ще
Не зовсім і не дуже
Дивлюсь на себе
У криваву калюжу
Вогні макдональдс
Треба прощатися
Треба вміти
Не бачитися
І ніколи цього не хотіти