Дощить, гримить піснями радіо,
Поклич мене в свої обійми.
Я пишу листи віршами, цілі фабліо
і ховаю до старої скриньки.
Нам не варто бути разом
не варто, хтось чужий сказав
це обман,віриш?я -дощ за вікном,
бачу твої сльози, ти не знав?
Хочеш, сміятимусь лише для тебе?
і збожеволію в пустій кімнаті.
Цілого світу вже не треба,
бо лиш коханням ми багаті.