Юлечці
Тихенько сонце хмарками керує,
Очистить небо, зиркне у вікно,
По місту тихо дівчинка прямує,
Щоб прогулятись, їй не все одно,
Що сонце світить, серце звеселяє,
Що в небі пташка двінко голосить,
Вона весь світ любов'ю огортає,
І все ж цінує лагідну цю мить.
В широкий світ закриті ще дверцята,
І думка в школі щиро заграва,
І вже давно збираються хлоп'ята,
Та щоб признатись...губляться слова...
Дівча збирає промені кохання,
Ще цілий світ відкриється колись,
Лише вважай, бо є й розчарування,
Ну і від злих очей побережись.
Люби красу, і квіти, і природу,
Люби і мову, ніжно огортай,
Твої скарби – це чесність, розум, врода,
Це все цінуй, люби та прибавляй!...
22.8.2014