Календар
Вісімнадцяте серпня
Дорога
Рік по тому, ти знаєш скучаю
Просто якось згадалось й на серці тривога
Ні, ти не думай, не буде відчаю..
Годинник
Двадцять по восьмій
Темніє
Рік по тому, чекаю дзвінка
Хтось навколо сміється, радіє.
Скажи, то ти, іроніє?
Стакан води
Слова і записник
Вже більш ніж рік пройшов, ти уявляєш?
Не йди із снів, прошу , мій захисник!
Побудь хоч тут, ти ж так багато знаєш.
Календар
Трішки більше ніж літо
Думки
Я б сказала, що люблю, та просто...
Я протягую руку і не відчуваю твоєї руки
Холодно... Страшно.. І пусто...