у них війна своя була роками
вони забули все в єдину мить
й в часи потрібні для країни
пліч-о-пліч стали разом до кінця.
вони - це молодь без "совку"
це справжні діти України
вони прийняли виклик без вагань
це диво в їхній субкультурі
всі як один: Дніпро, Шахтар, Карпати
Метал, Динамо й Металург.
всі фірми, моби, рухи, хули
усі за рідну землю постоять
вони - то справжні люди
а не якийсь кремлівський сурогат.
3.05.2014