Три Світи, сім Небес, дев’ять Протиріч.
Понад прірвою, в печері – горобина ніч.
Темні хащі, грізні пащі, сходи у підвал.
Вихор – наче камінь з пращі – небо розірвав!
Ми ідем! Темний день. Спрага. На межі.
Все без слів. Вовчий спів! Свячені ножі.
По долинах гуркіт бою, полум’я заграв!..
Під землею – Срібна Чаша, повна світлих справ.
У дубраві, у яру – розстелився Храм.
В трясовинні, під камінням, вище білих хмар!..
У проваллі – на ковальні. Лускотить вогонь!
По розпечених кувадлах кріплять міцну бронь.
По яругах, по барлогах. По своїй стежі.
Все без слів – вовчий спів. Свячені ножі!
По долинах гуркіт бою, полум’я війни!
Під землею – Срібна Чаша зберігає сни.