Моя Руда закохана у Крим
Лижить у лижці ноги догори
Мене балує поглядом німим,
Мигає ним, мов світлофори.
Скажімо Джинджер ти закохана
Без пам’яті, Ти знову божевільна
Три роки цим Ти інфікована
А може ліпше будеш вільною?
Дивись в мене, почуй мене
Зверни хоч крихітну увагу
Я вже не буду як Рене!
Але здається це зневага…
Не починаючи завершимо?
Або завершимо, не починаючи?
Кінця немає цьому задуму
Одне я знаю він не втіхаючий…
(17.07.2014)