Поети,як мухи в зачинених вікнах,
Сліди залишають в газетах місцевих.
І лиш сардонічно окслабиться вік наш:
– Ось що з намагань ваших вийшло серцевих!
Хоч, певне, що й мухи є талановиті,
Та товщу віконну не можуть пробити.
Якщо ці слова тобі не до вподоби –
Напруж свої крильця.
Удар ними.
Спробуй.
Дай, Боже, удачі у експерименті.
Але пам’ятай про сліди-екскременти
На шибах віконних,
в газетах місцевих
В пориві до волі і слави серцевих.
Оглянь свої крильця.
Якщо не з хітину –
Щасливого лету,
високого плину!