Знаєте, дуже часто задумуюсь над тим, чому люди завжди роблять те,що «мусять»,а не те, що «хочуть». У всіх своїх починаннях шукають недоліки, і бояться осуду соціуму. Але ніхто не розуміє того, що суспільство – не ідеальне. І думка більшості – не завжди правильна. Чому ми повинні позбавляти себе щастя та мрії тільки тому, що про нас будуть пліткувати та висловлюватись погано.
Адже якщо ми зробили вибір – він однозначно є правильним. Не важливим є те, які будуть наслідки його, а те, що ми, люди, відкрили своє серце і дали волю почуттям та емоціям. Можливо хтось мене осудить, але я не люблю бути «фігурою,із воску». І мені все одно на негативну думку оточення. Адже людям завжди потрібна тема для обговорень.
Саме тому нам усім варто відкрити своє серце і робити те, що хочемо та виражати те,що відчуваємо. Хочете комусь щось сказати – кажіть, зізнавайтесь в коханні, проявляйте увагу, ідіть за своєю мрією проти всіх стихій! Іншого життя для цього не буде!