Хороша справа страхування -
Життя це найдорожче, що в нас є.
Впевненість в майбутньому звечора до рання
Нам радості й наснаги додає.
Ця справа благородна, безперечно.
Її не кожен зможе впроваджувати в життя
Треба людей любити щиро і сердечно
І вірити в прекрасне майбуття.
Але як і будь-де , на початку шляху
Багато сумнівів, вагань, розчарувань..
І відчуваєш себе як невдаху,
Що злякався життєвих випробувань
І ти як те маленьке деревце,
що від подиху вітру гнеться.
Він тебе з корінням вирвати грозиться.
Думки твої, як віти переплітаються,
а від цього листочки (твої надії) обриваються.
А корінь, то твоя відповідальність.
Чим довшим і розлогим він стає,
Тим міцнішою стає твоя впевненість
І сумнів менше серце твоє крає.
Щоб виросло це деревце у дуб могутній,
Щоб дух його загартувався, наче сталь,
В любові має жити він , у абсолютній,
І має бачити свою яскраву даль.
І хочу вірити,моя хандра минеться.
Відчую насолоду від життя.
І мрії мої всі здійсняться,
А страхування стане справою мого життя.
Стосовно пенсійного фонду і страхування...
Насправді, як показують події сьогодення, ніхто ні від чого не застрахований і більшість людей можуть розраховувати тільки на власні сили...
LaraS відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Насправді, як показують події сьогодення, ніхто ні від чого не застрахований і більшість людей можуть розраховувати тільки на власні сили