Я - козацького роду останній козак,
Я - чумацького шляху останній чумак,
Я - кобзарської крові останній кобзар,
Я ... казати мені заважає сльоза.
Я - це наслідок княжих походів "на ви",
Я - це втілення прагнень стрільців січових,
Я - дитя полонини, річок та степів.
І не бачать цього ну хіба що сліпі.
Я - це квітка на полі великих надій,
Я - лілея на темній болотній воді,
Я - це Альфа й Омега, основа основ,
Я - це совість народна й народна любов.
Я по діду якомусь опришок іще,
Десь отут у мені кров Ісуса тече,
Я - нащадок гетьманів, царів, королів!
Забирайте його - головлікар звелів.