Іноді мені здається,
Що всі занадто відносні,
Думки занадто дорослі.
А світ занадто зазнається...
Коли в житті щось відкривається,
Занадто багато закритого
і від всього відкритого
Не розумієш , що відбувається...
Напевно не варто було лізти,
В двері з написом закрито,
Не оглядаючись на таблички
Метеорит секретів гризти...
Бо менше знаєш — краще спиш,
Якщо ще можеш, зупинись,
Бо потім буде пізно...
Бо мозок не залізний...
Так розірватись може голова,
Ніщо не радує, не гріє
Для всього світу ти стіна
І серце плаче, не радіє...