Надія знову ожила,
Воскресла, наче й не вмирала,
Із диму чорного прийшла,
У спалахах вогнів заграла.
Надія знову ожила,
Їй опиратися несила,
Така тендітна й молода,
І ангельскії крила !
Надія знову ожила,
Лише печальні очі,
І котиться щокой сльоза,
На самоті щоночі.
Надія знову ожила,
Це ж Ангели кружляють,
Не зрадьте – чуємо слова,
І в вічність відлітають…