І
Він спершу був ідеаліст,
Коли йшов до влади.
Багато днів, багато міст,
Займав він різні посади.
Цей ставок - не спокійне болітце:
Їж інших або з"їдять тебе.
Під темною гладдю - вбивці,
Гіпнотизери з лавр КДБ.
Щоб тебе не примусили сісти,
Кради в день по міліону рублєй.
Доводиться також їсти
Простих російськомовних дітей.
У масонів, шоб прийняли в секту,
В червоній рясі хрести пали.
Ходи на їхні сатаністські концерти:
на Бегемот, і героїн коли.
За ці часи політична программа
Змістилась суттєво в бік:
Забезпечувати робочих місяцми?
В пеклі їх хватить на всіх.
ІІ
Мусульманин - Терорист,
Почесний член Массаду.
Фанатичний коммуніст
І друг Барашу Асаду.
Нардеп Верховной Зради,
Депутат Федерації Зла.
Жорсткий узурпатор влади,
На столі стоїть череп козла.
Темний офіс, піджак і гади,
Частково Націонал-соціаліст.
Люстрував всі верховні посади,
Один на троні - мілітарист.
Планета - ядерний цвинтар,
Нікого нема на землі.
Кислотний сніг кружляє
В радіоактивнім вогні.