В березні місяці
Сніг переміситься.
Птиць приберезення
В місяці березні.
В березні місяці
Сніжниця-ніжниця.
Дід розперезаний
В місяці березні.
В березні місяці
Проліски ніжаться.
В батечка березня
Річка похресниця.
В березні місяці
Біс перебіситься.
Врешті повіситься
В березні місяці.
Небо роззвіздиться
В березні місяці.
Серце розпісниться
В березні місяці.
Ти –благовісниця
В березні місяці.
В серці – гул селезня
В місяці березні.