Ми - зорі в долі мікрокосму,
Яскравий спалах у пітьмі,
Вплітали зміст, неначе лози,
Що в'ються тихо на вікні,
Впіймай себе, це варто миті,
І слів, що скажуть на віки,
Літай, неначе сателіти,
Черпай з зірок свої думки,
Немає чорних дір тривоги,
Що знищать світло почуттів,
Ми лишим вогняні дороги,
На перехресті наших днів,
В нічних забутих коридорах,
Коли заснула геть Земля,
Здіймаю я свій погляд вгору,
Палає там твоя зоря,
Життя твоє - небесне тіло,
Летить під шум кометних злив,
Згорить твоя зоря надії -
Згорить і вічний небосхил.