ми дуже часто вживаємо то слово, не задумуючись над тим, чи справді та людина є ним для нас. всі так бояться сказати "кохаю", бо є рамки, в які ми впихаємо себе і наші почуття, щоб виразитись. але друг - кожен другий... біда. не варто сприймати всіх саме так, не варто впускати всіх в своє серце. бо колись і ти згадаєш фразу: "І ти Брут.. ". сподіваюся розуму в нас більше ніж понтів. цінуйте одне одного, а не ставте цінники. почуття не продаються!