У Анни на правій руці оберіг Сварога,
Анна не любить автівки а їздить потягом.
Так, їй здається, легше забути Бога
Що ввірвався з протягом.
Анна вміє чекати і пити. Чекати і пити.
Анна знає - якщо він не прийде, то буде сама.
Сонце більше не гріє, його явно здалося б втопити.
[До біса їй літо, у неї зима.>
*
Софія живе у його ідеальному світі.,
Готує обіди, приймає з ним ввечері ванни.
Коли прокидається вранці від запаху квітів -
То невимовно стає шкода Анну.
Софія пливе за рікою, як треба так буде.
Подекуди навіть шкодує обох.
А Анна змирилася. Може колись забуде.
[Що кожної ночі Софію вбіймає Бог>
Помаранчева дівчинка