Стрибок у саме серце пекла
Мені доля наврочила,
Коли відкрила помста крила,
І плоть моя згубила серце.
Коли з’явився на моїх губах
Смак помсти, вічності смак,
Коли каяння закрило слова,
Ми відкрили правду й страх.
Чотири сторони ідеї
І десять сторін жахів корони
Не злякали справжні закони,
Закони справедливості всієї.
Обезчещені і вбиті,
Довічно хворі, не признанні,
Дівчата, життям у рабство здані,
Ваша гіркота не буде змита.
Безкарні, не довго вам сміятись,
Не довго плащ волі носити,
Я ваша кара, бо еліта
Спаде, спаде з вас вічність того свята.
Закон Правди я відкрию,
Закон Правди – ваш вогонь,
Пекельний, бо на долоні
Я душі ваші важким змию.