Ой у садку яблуня цвіте,
Цвіте-розквітає,
А із поля батько йде,
Додому поспішає.
Ой у садку Галя ховається
Із Йваном за кущами,
А батько вдома вже лається,
І Галю шукає.
- Ой Галю йди додому,
Роби їсти скоріше,
Ой де пропала ти знову
І лаявся все частіше.
Так він кликав Галю,
Ходив навколо хати,
Але Галя та Іванко
Не хтіли туди стати.
Та батько, все ж, побачив,
Підкрався тихенько
За комір підняв Йвана,
Хоч й той був не слабенький.
Й нам’явши йому вуха
Через пліт його кинув
А Галі, що не слуха,
Заборонив дівчині
Три години й один вечір
Забути про гулянки,
Щоб Йванові вуха по плечі
Не робили танцю.