Не видно чорта зразу
Навіть із рогами
Надіне він шапку
Й буде жить із нами.
Він буде всередині
Й Господь мішать не буде,
Поволі буде гнити,
Страдати будуть люди.
І в чорта буде доля,
І він на щось є здатен,
Чорт лиш закриє очі,
Якщо хтось буде плакать.
Не чорт є справжнім лихом,
Є лихом самі люди
Що підкрадуться нишком
Зробить якусь облуду.
Не чорт є самим горем,
А невірні дії
Утоплені сухим морем,
І розбиті мрії.
Не чорт свою історію
Плете в пеклі своєму,
Влада плете це все горе,
Через яке ми сльози ллємо.