Трагічні секунди,
Коли їх відсутність
Позначається на тобі
Без егоїзму
Й фанатизму,
А просто, коли тобі немає слідів.
Не страшна мить,
Коли життя не горить,
Коли, дивлячись в вікно,
Ще видно небо
Свіже, тепле,
А страшно, коли мутніють простори.
Я втечу,
А потім прийду,
Й навіки зрадником залишусь
Рівноправно
Зникне й слава,
І груди сильно вона стисне.
Океани
Б’ють кармани,
Але не наповняють
Але тепер я вічний,
Хоча й колишній,
Хоча й не знав, що закриваю.