Я падшим стану на вітру
І коронуюся новим гріхом
Безжалісним обманом,
яким керує тіки страхи
І Лициміря, князем, стану я!
Який обдурює життя
Брехня - мої слова
І тисячу портретів маю я!
Фальшиві очі дивляться на вас
Ні каплі правди в них нема.
Таке я Зло, така омана.
Така гнила життєва рана
І в пеклі, я, горітиму колись
І лицимірю, зараз перед вами.
Гріхом бестижим крию рани.
А прощення просити буду лиш у Бога
Бо тіки він лиш знає істину життя
Бо тіки він без бруду баче нас
Бо тіки він врятує наші душі
Бо тіки він забуде і полюбить!
28.04.2013