Кохання -кажуть це прекрасно
Від нього світ стає гарніший
Але я не хочу цього знати
Бо від любові мені гірше
Недоспані ночі,думки про неї
Невже це так добре,невже це чудово?
Я помічати став недавно
Це відбувається сезонно
Пора глобального кохання
Невже це людям так резонно
кидатися в бездонну яму?
Ах,звичайно,любов окриляє,
Дає вона сили,лагодить карму,
Покращує зір,допомагає в навчанні
Все робить для нас,уявне кохання!
Насправді це так,все сказане правда
Кохання можливо не таке вже й погане
Особисто мені давно вже все ясно
Почуття це чудове ,але не для мене...