тихіше, люба, тихіше, не варто так панікувати
краще, мабуть, не стане, а лікувати
його у собі немає ніякого змісту
й це [чортове> місто
болить і пече
це [місто> де кожен бачить свою столицю
шукай мене в ньому, лови за спідницю
роби із мене об'єкт фетишизму
торкайся крізь простір, дивись крізь призму
[цілуй у плече>
у Піднебессі сьогодні хмарно,
за що б не взявся - усе на марно
карма у ліжку з чужими жінками
[до всіх твоїх тріщин нам йти роками>
вітаю. [твоя перемога>
мій фетиш стає аж бісівськи звичайним
і не римованим [навіть не чайним>
чужої торкається, може й цілує
ту, що не бачить, не знає й не чує
ту, котру оминає тривога
ту, що персоніфікує мого
[Бога>