Про кохання!
Подарувати всі зірки на небі,
та влаштувати їй життя немов у казці,
хоча насправді ми всі такі безсилі,
що ховаємо обличчя в масці
Усі говорять про кохання чисте,
ну а вона все слухає ,аж серцю мило
І кожен в змозі щось сказати ,
та вона не в змозі відповісти
І хоче все забути ,та не в силах,
Того,до кого серце прагне.
Кохання-боротьба,програти може кожен,
Боротися лиш сильний стане
Вона ж кохає,мучиться,плекає
Чекаючи на нього,але він...
Знайшов собі тепер він іншу долю
Але назавжди загубив себе!