Чому не спиш???що хочеш цим довести?
любов і радість?вірність і добро?
спитай себе,чи зможеш ти це знести,
чи справді хочеш ти,щоб так було?
Солодких снів.Засни моя недоле.
Погасне сонце й зникнуть почуття.
І тільки ти,лиш ти,моя неволе,
В собі сховаєш правду забуття.
Ті ніжні сни,що бачила в обіймах
таких гарячих і таких міцних....
таких яскравих,що і навіть в фільмах
ніхто нам не повідає про них.
''Привіт!Проснулась?Миле моє диво!)''
колись від когось ще почуєш знов
бажаю,щоби це будо правдиво,
а правду ту хай скріплює любов...