На крилах відлітають почуття
В безмежжя неба з серця мого,
Й не можу я позбутись відчуття
Самотності і порожнечі знову.
Я так хотіла мати щастя у житті,
І зрозуміти усі складнощі і перешкоди
Але здійснитись не судилося меті,
Яку поставила собі й звичайно, шкода.
Щоб досягти своєї цілі у житті,
Потрібно лиш повірити у себе,
Але ці правила давно забуті
І згадувать про них не треба.
Прожити гідно все своє життя,
Можливо лиш тоді, коли ти можеш
Усе перемогти й не загубити своє "Я"
Й тоді коли сам собі допоможеш.
31.07.05р.