телефоную тобі опівночі, читаю свої недонароджені вірші
кожній із мертвих тіней на сірих, оголених радієм стінах,
кожній молитві і мрії. Й ім'я твоє в віршах моїх - незмінне,
але кожного двадцять шостого квітня - і-н-ш-е.
замовляю нам час на двох, декілька хвилегодин у ніч
занадто близького тисяча дев'ятсот вісімдесят шостого
ми з тобою обидва живі в інформаційному метапросторі
твоя доля в розмові зі мною залишається віч-на-віч.