Чай з пакетика, склеєні скотчем окуляри. На сніданок сирок “Дружба” і сухарі з білого хліба. Діряві шкарпетки й стоптані кросівки. Протерті джинси, вицвіла сорочка. Пара сонетів Шекспіра для настрою. Безперервний біль в голові та не хватка грошей.
Трудності у навчанні, роботі, житті. Не дочитана книжка і коротка любов. Хвора душа, яка не спить ночами. Не розділені почуття. Невдалі вірші. Хороші друзі.
Остогидлі макарони і той самий чай із пакетика. Ненависть до життя та бажання щастя. Несправедливість та сльози, які висушує вітер. Безкінечні сутички з собою. Пісні Арії і ДДТ на краденому магнітофоні. Конспекти з маркетингу і втрачені надії. Втрачені спогади та й краще б їх ніколи не згадувати.
Здешевлені банани, вода з під крана. Пара сторінок книги і спроба творіння мистецтва. Європейське кіно та запах цигарки. Дрімота під голос акторів, незрозумілі сни. Стогнання будильника на мобільному. Бажання смерті. І знов чай з пакетика.
14 травня 2011р. м. Тернопіль 22:12
МНЕ ПОНРАВИЛОСЬ ЭТО ПРОИЗВЕДЕНИЕ!
ОСНОВНЫХ ПРИЧИНЫ ТОМУ, ДВЕ:
-ХАРИЗМАТИЧНО ДЕЙСТВУЕТ НЕТРИВИАЛЬНЫЙ СЛОГ НАПИСАНИЯ.
-ЛИЧНЫЕ АССОЦИАЦИИ (ХОТЯ, С НЕКОТОРЫМИ МОМЕНТАМИ, Я, КАТЕГОРИЧЕСКИ НЕ СОГЛАСЕН), НЕЧТО ПОДОБНОЕ ЕСТЬ И В МОЕМ, РУКОПИСНОМ АРХИВЕ. КАК, РУКИ ДОЙДУТ НАБРАТЬ, СБРОШУ ССЫЛКУ - ВСЕГДА РАД КОНСТРУКТИВНОЙ КРИТИКЕ
Andry Monk відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Круто насправді... Щиро вам виражаю свою думку... Це такий близький мені перелік якихось тих явищ, що теж відгукнулись у моєму житті неодноразово великою кількістю стогонів: і ніжних, і експресивних, і болючих, і тяжких. Круто!!!
Andry Monk відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00