вона хоче перевірити мене на
байдужість
я не хочу тримати заздрість у собі
вона важко стримує легкість
ніби це передує ганьбі
....і
ні в чому не відмовляє собі
я дивлюся їй прямо у вічі 8-
..моя рідна, ти - чарівна мені
тож не варто імітувати ворожість
краще милуй ся цвітом весни *