Вже ніч накрила своїм
полотном,
Усе що є і те чого немає.
І знов лунає самотності пісня.
Від якої усе завмирає.
І дощ краплями своїми.
Розмив усі сліди.
І те що так довго шукаю.
Мені вже точно не знайти.
Я впав у відчай, що робити?
Може встати і дальше іти.
Незважаючи на перешкоди,
шукати.
І врешті таки віднайти.