|
Не сумуй, погода не причина,
Вона лиш наслідок тих слів,
Ти не сама, у тебе є родина,
Що сказати хтось посмів,
Ти не сама, вони постійно поруч,
Тебе не кинуть у біді,
Ти не сама, й дорогу серед круч,
Знайдуть для тебе, руки їх бліді,
Ти не сама, вони тебе кохають,
Серце й душу тобі віддадуть,
Ти не сама, я точно-точно знаю,
Віру ж лиш у це здобудь.
Віру, що є люди добрі на землі,
Що і чужі за тобою споглядають,
Що проблеми всі в твоєму джерелі,
Розбіжаться, а я тут почекаю,
Почекаю, щоб допомогти у скрутну мить,
Яка, надіюсь, ніколи не настане,
А ти звертайсь, якщо воно болить,
Прошу про це, я зовсім не в останнє!
11.04.2014
ID:
492005
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 12.04.2014 15:25:09
© дата внесення змiн: 12.04.2014 15:25:09
автор: Сержак
Вкажіть причину вашої скарги
|