Розклади мене по нотах, загорни мене у голос
та просип у свою землю де ростиму наче колос.
Наче пружний, гнучкий, жовтий і сяйливий сильний колос.
Запиши мене на плівку під гітарний сталі голос.
Закарбуй мене у слові. Записник розкрий деінде
та змалюй мене малюнком. Ці чорнила в мене ввійдуть.
Як густин червоних крові крізь аорту в мене ввійдуть.
Розгорни мою ти книгу. Лиш придбай її деінде.
Увімкни мене довкола наче музик стиглий простір.
Я лунатиму довкола. Я - глухий та дальній постріл.
Крізь всі стіни та будівлі в тебе вцілено цей постріл.
Розкидай мене росою на голодний степу простір.
Прокажи як підеш спати мене всього, просто вголос.
Розішли листом поштовим на незгасний мегаполіс.
На заповнений до краю повний зрілий мегаполіс.
Розклади мене по нотах, загорни мене в свій голос.