Часто-густо з боку друзів, знайомих чи просто зацікавлених чуєш дещо дивне питання:"Як багато ти написав? Десяток? Два?Три?" Ох шановні невже для вас важливе тільки число?
Розглянемо питання з іншого боку. Що таке вірш? Адже це всього чергування слів що мають схожі закінчення і обєднані якимсь змістом. А тепер скажіть скільки таких слів? Тільки на літеру "а" можуть закінчуватись більше 70% слів, то скільки з них вийде віршів?
Адже всі ми любимо почитати щирі і душевні вірші, а хіба написаний вірш для кількості можна назвати таким? Справжнім можна назвати такий вірш, котрий на шляху до читача змінювався, удосконалювався, обгранювався, як коштовний камінь не день, не два і навіть не тиждень, а довгі місяці. Тоді цей вірш справжній, тоді він ідеальний і унікальний, як ти, що це читаєш. Так ти унікальний і незамінний, всі ми унікальні. Я, ти, всі навколо і навіть дерева за вікном по-своєму унікальні. Кажуть нема незамінних людей! А згадай хто може зробити щось так як ти? Хто може бодай слово вимовити так як це робиш ти, пройтися бодай метр наслідуючи тебе... Є такі?!
Бачиш от і виходить, що ти УНІКАЛЬНИЙ!