Я жертвувала всім заради тебе...
Я плачучи стояла на колінах.
Я про кохання так благала неба -
Та покохать мене тобі забракло сили.
Я тіло віддала тобі назавжди
Я серце вирвала з грудей заради тебе.
Та небо тихо шепотіло : "Нащо?...
Цих жертв йому тепер нетреба!"
Йому потрібні були мої сльози,
Йому потрібні були мої муки,
Адже кохать мене забракло сили,
А дати ласку не зуміли руки.
Пройшли роки...
Я з ним - і муки сильні,
Бо нелюбима я тепер і не жадана.
Благаю я тепер лише про мить розлуки
Й нехай Господь мені допомагає...