Ти казав, що я - ангел у плоті.
Я літати не вмію давно.
Мені в небі в щасливім польоті
зради меч покалічив крило.
Ти казав, що я - ангел у плоті.
Та я вже не така , як тоді.
Була в небі, тепер- у болоті.
Я тепер не належу собі.
Ти казав, що я - ангел у плоті.
Та навіщо та плоть без душі!
Я віддала її. Ти не проти?
Чом питаю? Звичайно, що ні.
Бо ж не ангел я, так як хотів ти,
бо ж літати не вмію давно!
Вже вогню у очах не горіти.
Не зцілить перебите крило...