І ще одна свічка життя догоріла –
Не стало одного із нас.
Темрява ночі його душу вкрила
І світла немає в очах.
Ще вчора, здається, голос звучав,
А сьогодні тиша, вкриває печаль.
І спогади свіжі рубцями у серці,
Картини минулого знов в голові,
Важко розуміти, що тебе вже не буде,
Що ти лиш у спогадах знову моїх.
З втратами я миритись не буду,
Не хочу втрачати я близьких людей,
Хоч доля уперта, та я помолюся,
Бо проти смерті є тільки життя.