А ти іди до мене іди,
воруши собою мене збуди,
сьогодні ти моя королева,
в інших від тебе потік слюни.
Я на 1му столику,
собі вдихаю сигару,
розслаблений в Молоді,
який обираю першим з барів.
Малими ковтками пива
потрохи розпиваю фляшку,
зосвім навіть не квапливо
ого, а по тілі мурашки! -)
Поглядом зїдаю тебе мила,
під 3 7ки касти.
Бармен подвоює новою,
пусту забирає,
народ на тебе втикає,
очі інших нешукають.
ти тілом до мене торкаєшся,
у очах твоїх вогонь,
хочеш лиш моїх долонь!
Підійду та привітаюсь,
скажу як я називаюсь
та можливо й обломаюсь... -)
Не моя ти королева
вибіжу, я все кидаю
тай помчусь у місто лева
бо зі Львова давчину кохаю! -)
07.03.14