Перед тобою кат, смиренний кат
Стоїть на вколішках і бреше тобі в очі.
Перед тобою падла зла, безмежно зла
І хай говорить все, що собі хоче.
А ти не вір і послухай свій народ,
Візьми шаблюку характерника святого.
Піди у той зло-виробляючий завод
І не залиш ката у світі цім живого!
Перед тобою світ, без красок світ.
Живи у світі тім яскраво, кольорово!
Перед тобою воля, жадана воля
Не зрадь як жаба народу свого.
Буде процвітати Україна ненька
І зміниться життя українського народу.
Скажу я тобі, земля моя рідненька,
Не віддавай нікому свободу