Поза межами невагомості,
у частині земного простору,
Я летіла у глиб самотності,
До повітря не було доступу.
Довго падала й безнадійно,
Порятунку уже не чекала,
Але раптом згори (неймовірно!)
\"Я люблю тебе\" прозвучало.
Враз прискорення напрям змінився -
Владу втратила сила тяжіння,
На життя в мене шанс появився
І надія на власне спасіння.
Ось ще мить - і побачу вершину...
Але враз - чую фальш у словах,
і я знову лечу без упину
У безодню, де морок і страх.
Поза межами невагомості,
у частині земного простору,
Прилетіла у глиб самотності,
До повітря немає доступу.