Звичайна зв'язка слів, спогади минулі
Все так прекрасно , нічого не забули
Згадали чудове , згадали сумне
Все так чарівно, зачепило за живе.
Сльоза одна , за нею друга
Спогади минулих , я пам'ятаю і ти не забула
І так чудово сидіти вдвох
Дивитись в очі , думки приємні в слух.
Трошки теплого чаю, зима, мороз
Та нам тепленько бо ми просто вдвох
І це все так просто чарівно
Любов чудова , на жаль в нас -грізна.