У перший день кохання крила ще слабкі,
попереду у них манлива невідомість
і хоч цілунки такі солодкі та палкі,
їм на зміну приходять паузи натомість.
Весь перший місяць крила впевнено ростуть,
не забуваючи тягнутись вище та вперед,
оскільки в вічність їх зове висока суть,
оскільки цукор можна замінити лиш на мед.
Наступні роки крила гордовито мужні
і кожнісінький політ - то щастя подарунок,
і на вечерю розмови теплі та дружні -
на полотні життя найкращий візерунок.
Кохайте, крилам даючи і силу й волю,
хай кожен політ залишиться на довгі ро́ки,
хай в грудях серце б'ється од щастя до болю,
хай щодня гріють душу коханих рідні кроки.