Пропахла кров'ю і вогнем,
Ця, вже з запізненням , зима.
Минає в смутку день за днем
І радощів нема...
Б'ють" барабани" на Майдані,
Тривожно серце завмира.
І що надалі буде з нами?
Ніхто не зна...
Стоять по той бік і по цей
Зажурені і стомлені вкраїнці.
І як тепер нам бути Україно?
Зневірені та в розпачі, твої сини.
Нас гнуть до долу на коліна,
Та тільки не гнимося ми…!