А я люблю самотність вечорів,
Коли лишаюсь я сам із собою,
Коли тривожний день вже догорів,
Коли закінчились змагання і двобої.
Я люблю залишатись наодинці,
Щоб розібратись в почуттях, в собі.
Побачити нове щось у шпаринці,
І здатися в щоденній боротьбі.
Ніч дозволяє врешті відпочити,
Подумати про мрії і страхи.
Самотність ночі варто полюбити,
Як любиш запах, що дають духи!